Lyse Kloster Kapell – leie

KapellKapellet leies ut til vielse, dåp og konserter. Følgende gjelder ved leie av kapellet til vielser:   

Pris

Pris for leie er kr. 5000;-. Dette inkluderer en visning, at eiers representant skal være til stede under vielsen og åpning av Kapellet en halv time før vielsen.   

Pynting

Leietager/gjester kan ta med en liten blomsterbukett som settes i vasen på alteret umiddelbart før vielsen. Annen pynting i Kapellet tillates ikke. Det er heller ikke tillatt å bruke konfetti eller ris, hverken inne i Kapellet eller utenfor.  

Parkering

Det er ingen parkeringsplasser for gjester til Kapellet. Noen biler kan parkeres ved Klosterruinene hvis det er ledig. Det er ikke tillatt å parkere i eller ved innkjørselen til Lyse Kloster Hovedgård. Dersom det er mange gjester til vielsen, anbefales det å leie buss. Det er mulig å leie parkeringsplass like sønnenfor Kapellet. 

Åpningstider 

Begynnelsen av mai til slutten av september.    

Annet

Kapellet stilles til disposisjon med nødvendig inventar, herunder orgel med fotpedal og/eller elektronisk orgel. Det er ikke WC i eller ved Kapellet, men ved Butikk Buena ca 1 km sønnenfor. Det er ikke mulighet for oppvarming. Prest og organist må leietager selv besørge. 

 

Henvendelser, kun skriftlig, til Christa H. von Erpecom: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.